15 CRV USB2 CarPlay Blackscreen

Group using the HO1 and HO2 firmware * see specific firmware for full feature list.
Post Reply
Scrs10
New User
Posts: 2
Joined: Sun Dec 29, 2019 5:06 pm

15 CRV USB2 CarPlay Blackscreen

Post by Scrs10 »

Hello,
I recently installed a Kenwood DMX7706S and everything works great, except when I hit the Carplay button the screen just shows up black, maybe one out of 10 trys Waze will pop up but freeze the next second. However, if I just plug the lighting wire directly to the radio itself, Carplay works fine. But then I have the wire hanging out the vent or something. Anybody know what's going on? I did reflash the RR with the USB2 accessories.
Thanks

User avatar
JustinFerroni
ADS Team
Posts: 550
Joined: Mon Jan 15, 2018 2:18 pm

Re: 15 CRV USB2 CarPlay Blackscreen

Post by JustinFerroni »

Maestro has nothing to do with CarPlay. Try going directly into the radios USB to see if Carplay works consistently. may not be able to use the OEM USB
Justin Ferroni
Technical Support Specialist
ADS Maestro
T 514.807.2888
Justin.Ferroni@adsdata.ca

Scrs10
New User
Posts: 2
Joined: Sun Dec 29, 2019 5:06 pm

Re: 15 CRV USB2 CarPlay Blackscreen

Post by Scrs10 »

I figured it out. switched to an Apple cord and it worked. Apparently an off brand lightening cord does not send a strong enough signal thru the USB2.

User avatar
JustinFerroni
ADS Team
Posts: 550
Joined: Mon Jan 15, 2018 2:18 pm

Re: 15 CRV USB2 CarPlay Blackscreen

Post by JustinFerroni »

That will do it too. Thanks for the update
Justin Ferroni
Technical Support Specialist
ADS Maestro
T 514.807.2888
Justin.Ferroni@adsdata.ca

Post Reply

Return to “Honda”