says It’s connected but no features are showing

Group using the CH1, CH2 and CH3 firmwares for uConnect, steering wheel controls, OEM amplifier retention. compatible with select Mitsubishi and Volkswagen vehicles * see specific firmware for full feature list.
Locked
Derrickm563
New User
Posts: 2
Joined: Sat May 25, 2019 9:07 am

says It’s connected but no features are showing

Post by Derrickm563 » Sat May 25, 2019 7:29 pm

I’m having a problem with the RR not showing the features it’s supposed to show. I’ve flashed it 3 times and my Pioneer 4200 NEX says the connection is ok. Can somebody please help me out

User avatar
Dara DeGrand
ADS Team
Posts: 6076
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:34 pm

Re: says It’s connected but no features are showing

Post by Dara DeGrand » Mon May 27, 2019 8:43 am

What vehicle is this in? Is the light on the RR blinking at all? When you go into the 'Vehicle features' menu, are there options there, or are they grayed out?
Dara DeGrand
Maestro Technical Support Manager
Automotive Data Solutions Inc.
8400 Bougainville, QC
T 514.807.2888
TF 866.427.2999

Derrickm563
New User
Posts: 2
Joined: Sat May 25, 2019 9:07 am

Re: says It’s connected but no features are showing

Post by Derrickm563 » Tue May 28, 2019 3:27 pm

I figured it out, it was a plug not connected. It was for a 2010 Chrysler 300

User avatar
Zack Flynn
ADS Team
Posts: 626
Joined: Mon Dec 12, 2011 9:46 am

Re: says It’s connected but no features are showing

Post by Zack Flynn » Tue May 28, 2019 7:26 pm

Glad you got it working.
Zack Flynn
Automotive Data Solutions
Technical Support & MECP Master Installation Technician
Zachary.flynn@adsdata.ca

Locked

Return to “Dodge, Chrysler, Jeep”