Page 1 of 1

keep scan gauge e WHILE using maestro RR?

Posted: Fri Nov 20, 2020 7:55 am
by teixido
I have a scan gauge e, which I love, but would like to user maestro on an aftermarket unit to keep my steering wheel buttons working (unless you can tell me I could do the same without having to use RR and simply use Maestro SW instead) but my logic says I can't do that, since there's only one port coming from the car which needs to be used by the RR, is that correct?

Re: keep scan gauge e WHILE using maestro RR?

Posted: Fri Nov 20, 2020 10:00 am
by JustinFerroni
Can you possibly tell us what the vehicle year, make, and model is?

Re: keep scan gauge e WHILE using maestro RR?

Posted: Fri Nov 20, 2020 11:56 am
by teixido
FJ Cruiser 2007 base 4x2

Re: keep scan gauge e WHILE using maestro RR?

Posted: Fri Nov 20, 2020 11:58 am
by teixido
FWIW, I read some users tapping into the conector and using both Maestro and a similar solution to scan gauge without issues. Not something I'd like to, but it's been done.