Page 1 of 1

CM900 flash using ADS-WLM-AP1

Posted: Fri Jan 31, 2020 12:17 pm
by chev104275
So if I hook my iPhone up to a cm900 module I can see the starter module but I can’t configure anything it just gives me an error. I can flash the blade no problem. Any ideas as to why ? I can go through and program the starter fine with my OP500. I’ve tried a few different CM900s

Thanks Joe

Re: CM900 flash using ADS-WLM-AP1

Posted: Fri Jan 31, 2020 12:54 pm
by Murph
It's a glitch on the 900s. You need to use a PC to make changes.

Re: CM900 flash using ADS-WLM-AP1

Posted: Fri Jan 31, 2020 4:41 pm
by chev104275
Ok thanks Murph